Масови проверки текат в офисите на СКАТ, в момента вървят шест проверки в шест фирми. Това каза в "Тази събота" на bTV лидерът на НФСБ и собственик на телевизия СКАТ Валери Симеонов.
Той обясни, че го щурмуват и като физическо, и като юридическо лице, а сигналите идвали от "Атака".

Водят се 8 дела срещу нас, всичките сме ги спечелили на първа инстанция, две от тях и на втора, просто ни тормозят, казва Симеонов. Той обясни, че като собственост има само половин панелка в бургаския квартал "Меден рудник" и две кирпичени къщи на родителите си. В момента дори живеел под наем срещу 300 лева в панелка заедно с единия си син.

Не съм баба Ванга, но смятам, че избори ще има до Нова година, казва лидерът на Фронта за спасение. Симеонов обясни, че има напредък по делата за миналите избори, на които движението му загуби вота. Ние сме победители, просто не ни признаха изборите, категоричен е Симеонов. На базата на резултатите НФСБ получава субсидия от 300 хил. лева на тримесечие. Парите се събират за плащане на застъпници на следващите избори. Липсата на такива на миналия вот докарали до фалшивите резултати, според Симеонов.