С такова заглавие излезе последният брой на американския таблоид Ok!

Материалът е придружен със снимка на актрисата, склонила глава върху рамото на Брад Пит. В материала се казва, че след претърпените от Анджелина Джоли операции състоянието й се е влошило и лекарите се опасяват за нейния живот. Съобщава се също, че Брат Пит е зарязал всичко и се върнал при жена си.

През май актрисата бе подложена на двойна мастектомия, за да бъде намалена вероятността от рак. Тогава тя заяви, че не иска да причини страдание на децата си, напускайки този свят заради рак на гърдата, докато те са още малки.

Изследванията откриха, че 38-годишнвата Джоли носи "увредения" ген BRCA1, което рядко повишава вероятността от рак на млечната жлеза и на яйчниците. Разбрала това тя изобщо не се поколебала да легне под ножа. По думите й след операцията на нея са й поставени импланти, затова никакви други следи от операции, освен малки белези, децата не са забелязали.

От септември Анджелина избягва камерите. По данни на Ok! тя е подложена на сложни медицински процедури.

На 27 май от рак на гърдата почина 60-годишната леля на Джоли – Деби Мартин. Майката пък на актрисата Марша Бертран почита през 2007 г на 56-годишна възраст след 7-годишно лечение от рак на гърдата.