Само три години условно е получил шофьорът, който през януари размаза трима души при катастрофа край Разград. В мотивите за причиненото ПТП пише, че вероятно е отклоняване на вниманието заради смяна на музиката или запалване на цигара.
“Изживяхме отново цялата си болка и мъка, стояхме там с дъщеря ми и не вярвахме, че се случва. Тези три години условно дадени от закона какво казват? Че животът на моя съпруг не струва. Срещу това съм застанала. Трите жертви бяха трима млади, кадърни, способни, страхотни хора и той им отне правото да живеят. В един момент нашият закон позволи да не го накажат. Неговият живот с нищо не се промени. За мен това е безнаказаност. Явно има силата на парите, на връзките, на какво – не знам. Потърпевшите се оказахме по-слаби в това дело. Това е обидно и грозно”, изля мъката си в предаването на Милен Цветков съпругата на една от жертвите.

Катастрофата, при която загива мъжът й, става през януари тази година между разградските села Ушинци и Каменар.

При челния сблъсък между „Дачия Логан", движеща се от Разград към Шумен, и „Пежо 306" на място загиват водачът на „Пежо" - мъж на 41 години с иниицали Г.Г. и пътникът до него - 45-годишен с инициали С.С. Малко по-късно в болницата умира и другият пътник в Пежо-то - А.В. на 42 години.