В стремежа си за сензации "Господари на ефира" погнаха по улиците главния прокурор на България Сотир Цацаров, за да му връчат папка с жалби. Вместо да потърсят контакт с обвинител № 1 по официалния ред, Господарите показаха зрелищна гонка по улиците на столицата, завардвайки входове и изходи, само и само да се докопат до кадри с най-важния прокурор в републиката.
Репортерът Влади Василев все пак успя да разговарят с него, след като го подвикна с тон, по-подходящ за Женския пазар: "Г-н Цацаров!, Г-н Цацаров!"

Целта на Господарите била да подсетят по този начин прокуратурата да вземе отношение по казуса с измамна модна агенция, която прибира пари уж за осигуряване на професионални ангажименти. От предаването изтъкват, че цял месец алармирали в ефир за случая, но никой не им обърнал внимание. Толкова ли е трудно да се намерят виновниците и да бъдат наказани, попита репортерът обвинител № 1.

Не съм гледал предаването и нямам никаква представа за какво става дума, удиви се обвинител № 1. Дайте ми възможност да се запозная със случая и тогава ще отговоря, допълни той.

Цацаров призова преследвачите да спрат с гонките. Обещайте ми да не се гоним така, а да търсите контакт в резултат, чрез който да разговаряме нормално. Вие ме гоните и така излиза, че аз бягам. Дайте да водим нормален разговор, обърна се главният прокурор на преследвача.

Сигнализирате ме за престъпление. В понеделник ще имате отговор, обеща все пак Цацаров.