"Мерцедес" размаза каруца с роми между хасковските села Светлина и Горски извор. Трима мъже и деца, които се возели на капрата, изхвърчали в близкото дере от удара. С тях полетял и конят. Лимузината пък се забила в канавка и се обърнала с гумите нагоре.
Лимузината е собственост на служител в строителна фирма. Инцидентът е станал на тесен път с много завои. Колата натресла каруцата странично, при което хората се разпилели като пилци.

Ранени са двама от ромите, на които е оказана медицинска помощ. Няма опасност за живота им. С леки наранявания е и едно от децата, които пътували в с каруцата. Иначе конското возило не се е движело само. Зад него идвали още пет каруци, които карали на доста голяма дистанция.

Керванът пътувал за близкото село Бодрово, където утре ромите щели да се заемат с рязането на дърва за огрев. В случая обаче вината не е в каруците, а в несъобразената с пътната обстановка скорост на Мерцедеса.

28-годишният шофьор явно натискал здраво педала и когато видял каруцата вече не бил в състояние да спре. При проверката с дрегера в кръвта му не е открит алкохол.