Наталия Кобилкина категорично отрече да е работила като елитна компаньонка в Москва.

"Това са глупости", отсече тя. "Естествено, че не" - отговори тя пред "Нова телевизия" на въпрос дали е работила в бар като стриптийзьорка.

Сексгуруто  разказа, че не е живяла в Москва, а в Ростов на Дон с майка си и баща си, откъдето е поискал ръката й съпругът й. Кобилкина отговори и на твърдението, че се е запознала с него чрез старата си "професия", като каза, че той много добре знае коя е тя. Иначе сексоложката обясни, че не познава авторката на статията, в която се твърдят абсурдите за нейното минало.

"Жените изневеряват скрито, за разлика от мъжете, заяви още сексоложката. "Жената трябва да се научи да диша правилно по време на секс, да бъде оргазмична. Трябва да спрат притесненията, да не мислят, че сексът е нещо нередно или срамно", твърди рускинята.

Според нея човек трябва да преспи най-малко със 100 българи, за да може да каже какви са те в леглото. "България е на юг, така че мъжете са добри любовници".

Сексоложката е категорична, че умните мъже имали повече проблеми в секса. "Не мога да позная по външния вид на даден мъж дали е добър в леглото", каза още Кобилкина.

"Не правим курсове по секс, много ти е разюздана фантазията, Сашо. Това се прави с партньора. Зависи от велика сила. Трябва да има химия, иначе нищо не става", твърди експертката.

Нимфоманията идвала от липсата на любов. Добре е да се каже на любимия човек, че го обичаме. Така и много проблеми ще изчезнат от обществото, смята рускинята.

Сашо Диков остана явно разочарован от Кобилкина. "Аз очаквах да ми говориш тук за тройки и четворки", каза недоволен водещият, коментирайки, че Кобилкина му приличала на съветска колхозничка. Гостенката му го върна на минутата: "Ти явно си много по-информиран от мен по темите".

"Ако имаш любов, парите идват. Познавам много такива семейства. Зад всеки успял мъж стои вярна и любяща жена", завърши Кобилкина.