Две млади русенки се оказаха поредните читатели на „Утро“ с късмет Голямата лятна фиеста на вестника и курорта „Албена“. Те бяха сред многобройните читатели, разпознали хотел „Добруджа“ и отговорили правилно на въпросите за него в предния кръг на играта.
24-годишната Стелияна Тодорова научи новината, че печели приказен уикенд в хотел „Панорама“ на морския бряг, между четири изпита. В момента русенката е в Свищов, където вече е преодоляла половината от поредния изпитен маратон за магистратурата по специалността финансов мениджмънт.
Стелияна е завършила авторитетната русенска професионална гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“, след това е защитила бакалавърска степен по компютърни системи и технологии в Русенския университет, а сега надгражда икономическите си познания в Стопанската академия в дунавския град. Успоредно с това младата русенка работи по програмата „Старт в кариерата“, но за жалост ангажиментът й там скоро ще приключи и момичето отново ще бъде изправено пред необходимостта да си търси работа. Може пък късметът на Стелияна, който й донесе наградата в играта на „Утро“ и „Албена“, да отвори нова страница в битието й и момичето да получи предложение да се реализира професионално. Късметлийският ваучер за двудневната ваканция на морето получи майка й Нели Тодорова.
За първи Стелияна участва в тази игра и двете сме щастливо изненадани от добрата новина, каза тя. На морския уикенд най-вероятно ще се насладят двете.
Ирина Сярова е другата щастливка, чието име бе изтеглено в томболата на играта. Ирина е инженер с диплома от Русенския университет, работи като офис асистент, но в момента също следва магистратура по специалността електроенергетика. Пътуванията са сред удоволствията, които я зареждат през ваканциите, вече е натрупала впечатления от Италия, Гърция, Унгария, Румъния, а мечтата й е да стигне до по-далечни и екзотични страни като Австралия и Китай. Ирина също за първи път печели в подобна игра и с удоволствие ще отиде заедно със своя приятел в „Албена“.
Харесва ми този курорт - много подреден, приятно и стилно изграден и с мисъл и грижа за хората, които го избират за своето летуване, казва младата русенка.