Напушен с марихуана ученик показа средни пръсти на Каравелов и Ботев. На скандалния клип Иво е застанал в класната стая и показва средни пръсти пред портретите на Любен Каравелов, Христо Ботев, Пенчо Славейков и Алеко Константинов.
Иво Г. е от Разград, но живее в София, съобщава "Флагман". Той е само на 14 години и освен, че пуши марихуана, вече има собствено мнение по някои въпроси. Той явно не харесва много българските революционери, творци и будители, както личи от снимката. Иво е застанал в класната стая и показва средни пръсти пред портретите на Любен Каравелов, Христо Ботев, Пенчо Славейков и Алеко Константинов. Коментарът оставяме за читателите.

Шокиращото видео, как четири деца на не повече от 13-14 години пушат марихуана, се разпространява от няколко дни в социалните мрежи. То е качено от Кондора – Иво Г., и показва как младежите слушат хип-хоп музика, кикотят се и гордо пафкат джойнт.

Иво явно е размислил върху постъпката си, след като получи хиляди коментари. Вероятно разкаял се той написа дълго обяснение на страницата си във Фейсбук.