Бионсе засили съмненията за срив на брака й с Джей Зи, като си позволи да промени текст за изневеря на песен по време на изпълнение на живо в рамките на турне в щата Охайо заедно със съпруга й Джей Зи.

С промяната на думите от песента "On The Run" ("Бягството") певицата намекна, че "половинката" явно й изневерява, твърди "Дейли мейл". Тя сякаш персонализира текста от композицията си "Обида" (Resentment) от 2008-а и го "вписа" към сегашните отношения на двойката.

Вместо "вървя с теб вече шест години", както е в оригинала, Бионсе изпя "вървя с теб вече 12 години". Това не остана незабелязано от почитателите й, които знаят, че бракът й Джей Зи е именно от 12 години.

В песента има такива думи: "Виж какво направи с мен. Сега трябва да я гледам, в очите й, и да виждам, че тя е била с моята половинка". И още: "Опитвах се, опитвах се да забравя това. Но съм дяволски ядосана. Знам, че тя е привлекателна, но все пак аз бях първата." Говори се, че всичко това е било изпълнено на концерна с особено чувство.

Бионсе направи за брака си още по-прозрачен, защото излезе на сцената със сватбената рокля и воал.

Според слуховете Джей Зи имал връзка с певицата Мая (Maya), която също е рапърка. Мнозина предполагат, че той подкрепя финансово 34-годишната хубавелка. През 2000 г. Мая записа с Джей Зи албума му "Най-доброто от мен" (The Best Of Me). Запознати твърдят, че тя "все така живее благодарение на щедростта на Джей Зи.