Зам.-шефката на парламента Мая Манолова се появи с патерици на извънредното заседание на Народното събрание. Бойната депутатка от БСП се качи с помощта на квестор на трибуната, където седи ръководството на парламента. Появата й контузена на работа беше посрещната с възгласи в пленарната зала.
"Моля ви за спокойствие, на всеки се случва", въведе ред в залата шефът на Народното събрание Михаил Миков. След контузията на Мая Манолова ръководството на парламента съвсем се "оголи". Другият зам.-председател Христо Бисеров днес не е работа, след като напусна ДПС и Народното събрание в неделя.

Заради липсата на Бисеров и контузията на Манолова се оголва и "правният фронт" в законодателството. Бившият вече депутат от ДПС беше шеф на правната комисия, а Манолова - основно острие в нея. Двамата са вносители и на много законодателни промени. Една от тях - за изменения в правилника на Народното събрание, която депутатите разглеждат днес. "По разбираеми причини - няма кой да я представи", обяви Манолова от трибуната.