Запознайте се с Мария – 33-годишна лондончанка, която живее със съпруга си Пол, дъщерите им Лора и Ейми и… любовника си Питър.

Преди няколко години Мария напуснала съпруга си заради Питър, но Пол и дъщерите й липсвали страшно много. Същевременно тя знаела, че не може да живее без Питър.

„Хората може и да си мислят, че е странно, но аз ги обичам и двамата и не мога избера само един“, категорична е Мария. „Когато напуснах Пол, в живота ми се отвори огромна дупка. Но мисълта никога повече да не видя Питър разбиваше сърцето ми. И така се оказа, че да живея и с двамата е единственият начин“, допълва лондончанката.

В един момент двамата мъже се сприятелили и Мария предложила да заживеят заедно. Невероятно, но Пол и Питър се съгласили. И така, след три години игра и жонглиране между двама, Мария заживяла със съпруга и любовника си.

„Питър е страхотен човек. Първоначално тази изневяра ми разби сърцето, но след като го опознах, установих, че имаме много общо помежду си“, обяснява съпругът Пол. От своя страна любовникът Питър допълва: „Няма ревност, няма завист, ние сме като един отбор“.

Питър спи на дивана, а Пол има стая на горния етаж. Мария пък дели стая с по-голямата си дъщеря. Въпреки че прави секс и с двамата мъже, тя е категорична, че тримата никога не са делили едно легло. „Ако Пол го няма, с Питър правим секс. И обраното. Никога не го обсъждаме обаче“, допълва тя.