DMX пристига в България, за да изнесе концерт през ноември. Ърл Симънс (Earl Simmons) пристига в София на 29-ти ноември веднага след участието си на голям фестивал в Прищина, Косово.

Концертът ще бъде в зала Христо Ботев в Студентски Град. От българска страна шоуто ще подгреят едни от най-утвърдените имена в БГ Хип Хопа като: xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho; beatbox Red One, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew, dance formation Sugar Wings, а Host ще бъде Negy (Fars), информират още организаторите.

Билети могат да бъдат закупени от Eventim, Ticketportal и Ticketstream, както и в Билетен център НДК. Билети за студенти се пускат в ограничени количества и могат да бъдат закупувани и всеки четвъртък на 359 High Society Party в клуб „ Грамофон".

Промоутърите организират и томбола с 12 безплатни билета, която ще се тегли на 7, 14, 21 и 28.11 по време на партитата в клуба. На 28.11 на голямото пре парти за DMX, официалния DJ Swed Lu и Мария Бонева ще изтеглят печелившите, които ще гледат безплатно концерта.