Двойката Албена-Максим ще са част от шоуто, което ще открие зимните олимпийски игри в Сочи, стана ясно от интервю на известната ни състезателка по фигурно пързаляне пред bTV.
Като цяло, моето участие в руското риалити “Ледников период” е важно за мен, беше много вълнуваща реакцията на Филип Киркоров, който е член на журито. Световната ни шампионка разказа, как Киркоров е говорил с нея на български език по руската телевизия и се е изразил със суперлативи за нейното представяне.

Максим е много щастлив от моето представяне, той винаги е смятал, че имам потенциал, който не съм реализирала и ме подкани да участвам. Не съм почувствала той да ме ревнува от партньора ми в шоуто, каза още Денкова.

Според българската състезателка по фигурно пързаляне, тя също не е ревнувала Максим Ставийски от неговите партньорки при участие в различни развлекателни програми. Няма повод да има търкания между нас, по-скоро това се дава като информация от медиите, за да се увеличи зрителския интерес към шоуто, смята Денкова.

Вече не само състезанията, от които сме се отказали, но и участието в подобни риалити формати ми доставят голяма радост, сподели Албена. Според нея, тук липсват ограниченията, типични за официални състезания и това дава свобода за творчество.

Денкова съобщи, че Максим Ставийски е консултант на нов руски филм, в който има и актьорско участие. Тя не отхвърли идеята да се снима във филм, ако получи покана за това от продуцент. Но трябва да съм убедена, че ще се справя, категорична бе световната шампионка.