От днес VIVACOM предлага на своите клиенти, сключили договор за тарифен план от линията Net&Call, възможността да получат повече интернет на максимална скорост на ниска цена. Това става чрез новата добавка +Xtra Net, осигуряваща от 200 до 800 MB на максимална скорост срещу едва 1.90 лв. на месец. При активация на допълнителния пакет до 30 септември 2014 г. включените мегабайти не се разделят по часови зони до края на годината.

Параметрите на добавките +Xtra Net зависят от избрания тарифен план на абоната. Така, например, пакетът +Xtra Net M е предназначен за план Net&Call M и носи на потребителите допълнителни 400 MB на максимална скорост. В момента една от най-атрактивните оферти на VIVACOM пък е свързана с плана Net&Call XXL, който до края на юли се предлага на промоционална цена от 59.99 лв. на месец. В комбинация с добавката +Xtra Net XXL той ще предоставя на потребителите общо 10 800 MB на максимална скорост само за 61.89 лв. месечно.

Основно конкурентно предимство на допълнителните пакети +Xtra Net е това, че те предлагат включени мегабайти на максимална скорост на най-ниска цена. В комбинация с плановете Net&Call M-XXL те позволяват на потребителите да сърфират неограничено в 3G мрежата с най-добро покритие в България, при това – на двойно по-висока скорост от тази на конкурентните предложения на пазара (128 Kbps), след изчерпване на включените пакети от данни на максимална скорост.