Няма нищо вярно в информацията, че напусналата „ВИП брадър“ певица Йоана е в болница. По-рано това беше съобщено в предаването на Гала "На кафе". Йоана гостува следобед в „Ники Кънчев шоу“ по Дарик радио, където отхвърли и още един слух – че съдът й е отнел децата в полза на бившия й съпруг. Той тръгна в същото предаване от журналиста Антон Стефанов.
"Това е много несериозно", коментира Йоана пред Ники Кънчев. Колкото до отношенията с бившия й Ясен, тя каза, че са се разделили много цивилизовано. Попечителството над децата било присъдено на нея.

"Има журналисти, които може би са псевдо твои колеги и се опитват на гърба на новопоявил се човек в телевизионното пространство да си направят и те рекламата", каза певицата на Ники Кънчев.

Водещата Зейнеб беше тази, която преразказа разговора със сестрата на Йоана и съобщи, че тя е в болница. Емоциите на певицата са ексалирали, вероятно и дългото безсъние също е оказало влияние.

От предстоя си в Къщата пък тя разкри неизвестен факт. Боксьорът Тервел Пулев й счупил, по думите й, ребро, но без да иска. След мисия мъже срещу жени, където мъжете победили, Тервел толкова се зарадвал, че прегърнал от радост певицата. Без да усети, обаче, той стиснал доста силно и „вътре нещо щракна“, сподели Йоана.