Мтел се разделя с трима дългогодишни служители на ключови позиции, научи ИА КРОСС.
С поста директор „Развитие на продукти, услуги и бизнес решения" се разделя Евгени Каракановски, който е част екипа на компанията от самото й създаване през 1995 година. Сред ключовите проекти с негово участието са интеграцията на Мегалан Нетуърк и Спектър Нет, представянето на нашите фиксирани услуги, както и въвеждането на някои от най-иновативните продукти на българския телекомуникационен пазар.
Деян Пеловски е отстранен от длъжността мениджър „Управление на канали за продажби". Той напуска след работа в компанията на различни мениджърски позиции в направление „Маркетинг" от 1997 година до сега. Сред проектите, в които е работил, е ключовият  Customer Experience.
Стефан Георгиев, директор „Анализи и управление на стойността", също вече няма да е част от Мобилтел. Той е в компанията от 2001 година и има значителен опит в областта на маркетинга, придобит в Мтел, както и във Velcom, където работи в продължение на пет години, преди да се върне отново в Мтел в края на миналата година.
От утре, 1 ноември, позицията директор „Развитие на продукти, услуги и бизнес решения" ще бъде поверена на Андреас Елснер, понастоящем директор „Маркетинг". В допълнение към тази позиция, той ще поеме временно ръководството и на дирекция „Анализи и управление на стойността" и „Управление на канали за продажби".
Дирекция „Маркетинг" преминава временно на пряко подчинение на Танасис Кацирубас, главен изпълнителен директор и главен директор „Маркетинг".