Нова песен и видео представи най-добрата група от хип-хоп наградите тази година – Ice Cream. Елена, Монти и Айса ще радват своите фенове през лятото със свежото парче „Заредени”, което за 3 дни след официалната си премиера вече има над 70 000 гледания във Vbox7.com.

„Зареждам се от лятото, от морето, от нашите участия, а най-много в момента от новата ни песен”, сподели Елена Брусарска, вокал и нежната третина от групата. Монти допълни, че се зарежда от „невъзможността да има друг живот”.

“Много е дива песента и клипът е много зарибяващ”, коментират феновете на групата за и благодариха за факта, че ги радват с нов проект.
Истински екшън се развива във видеото на „Заредени”. В рамките на три дни из цяла България Батман, жената-котка и Жокера преследват Елена, Айса и Монти. В най-напрегнатия момент те взривяват колата на „Добрите“. По време на снимките всеки от тях изяжда и по 50 сладоледа Magnum Americano, който е главният „вдъхновител” за „Заредени”.

Новият летен вкус от сладоледи Нестле ще зареди всички с два нови вида – Cookie и Cheesecake, които изкушават с два типични американски десерта – какаовите бисквити и чийзкейк с парченца горски плодове и печени бадеми.
Режисьор на видеото на Ice Cream е Ясен Григоров, оператор Темелко Темелков. Музиката е на Айса, а текстът - на Монти.