Ресторант в Ню Йорк привлича клиенти с нестандартна идея за обслужване, която може да ви изкара акъла.

Сервитьори и бармани, облечени като нинджи, които "пленяват" клиентите на заведението, са се превърнали в истинска атракция в града.

Всяка вечер в ресторанта има около 400 посетители. Дори ако сте решили просто да обядвате, е необходимо да си резервирате места поне няколко дни по-рано.

Средната сметка в ресторанта е 75 долара, но въпреки това много американци и туристи с любопитство отиват да хапнат в него. Дизайнът му наподобява пещера с лабиринти. Обслужват ви 30 "войнствени нинджи", които нерядко остават клиентите без дъх.

Много често сервитьорът поднася ястието, спускайки се от тавана, или ви носят сметката, причаквайки ви с нож. Интересното е, че те не гледат да се набиват на очи и са почти незабележими.

Служителите разказват, че гостите по-често напускат доволни и възхитени, но не липсват и случки на разсърдени и ужасени клиенти. Трябва да бъдете внимателни при влизането си в ресторанта през подземния коридор, където ви посрещат с дим и пламък. Животът на клиентите не е в опасност, за разлика от този на портфейла им, защото храната е толкова вкусна, че не можете да й устоите.