Невероятната Моника Белучи демонстрира сексапила на една необвързана жена от корицата на Vanity Fair. Чаровната брюнетка е любимка не само на дизайнерското дуо Доминико Долче и Стефано Габана, а и на медията, чиято корица тя краси изключително често.

49-годишната актриса позира с палав поглед, по дантелен корсет с нова прическа в нашумелия стил боб. Моника е подчертала страстния си поглед с дебела очна линия. Белучи сменя няколко чифта бельо за фотосесията и слага две прилепнали по тялото рокли. Повечко плът пък показва на кадър, полегнала на бели чаршафи, с червени високи токчета и книга в ръка.

Макар че наближава 50-те, Моника си остава „горещо парче", както биха я определили доста господа. По-важното е, че мисис Белучи вече е необвързана жена, след като преди около два месеца обяви, че се развежда със съпруга си Венсан Касел.

Във Vanity Fair дамата споделя малко повече за отношението си към него, както и за това как се чувства без половинка до себе си. Ето и какво казва:

За Венсан Касел: Той ме накара да порасна. Постави ме пред огледалото и ме накара да открия повече неща за себе си.

За това как се чувства като свободна жена: Много добре. Чувствам се цяла и искам да изпратя това послание на дъщерите си – не е задължително да имаш партньор или съпруг до себе си. Изолацията не трябва да ги плаши. След толкова години в двойка, е хубаво човек да остане сам и да се отдаде на лични размисли.

За любовта: Любовта не си отива, тя се променя.