Инспектори от Комисията за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност, запорира собственост на Красимир Стоилов – главния счетоводител на Братя Галеви в Дупница. Така в затвора може да се озове още една ключова фигура от обкръжението на Братя Галеви. Освен това той може да остане и гол като пушка, бяха първите коментари в Дупница. Стана ясно, че срещу Красимир Стоилов е повдигнато обвинение тихомълком в Софийската градска прокуратура за пране на пари и придобиване на имущество от престъпна дейност. Комисарите поставиха под запор част от имуществото му в Дупница.
Първата стъпка е направена – запориран е суперлуксозният му брониран джип „Нисан” с регистрационен номер 40 77. Под възбрана може да попадне и жилището му. Не е ясна причината за дръзката мярка, но според наши източници от прокуратурата Красимир Стоилов е част от организираната престъпна група на Братя Галеви, източила милиони левове. Твърде възможно е да става дума за дело, което не е свързано с организираната престъпна група на работодателите му Галеви, но тепърва ще се установи истинската причина.

Красимир Стоилов е бивша барета и един от първите, които се присъединява към групировката на Пламен Галев и Ангел Христов. През далечната 1993 г. Галев и Христов напуснаха тогавашната централна служба за борба с организираната престъпност и станаха бизнесмени. С тях системата напусна колегата им полицай Владимир Ангелов – Стъклето, който в момента е в затвора, и баретата Красимир Стоилов.