Христо Стоичков за пореден път потвърди, че е човек, който държи на думата си.

Камата загуби бас, който хвана с мексикански колега, и трябваше да си боядиса косата в цветовете на знамето на наследниците на ацтеките.

Облогът бил свързан с крайното класиране в предварителна група А на севтовното. Ицо заложил, че освен домакина Бразилия напред ще продължат близките до душата и нрава му хървати, докато неговият колега твърдо натискал за своите сънародници. Когато мексиканците биха 3:1 в прекия двубой, станало ясно, че Стоичков ще ходи с нова прическа - в червено и зелено, допълнение към все по-побеляващата му коса.

Това е втори бас, който българинът губи, откакто е коментатор и анализатор на спортния канал "Унивисион". В първия случай той бе сигурен, че "Баселона" не може да изпусне титлата в Испания на своя "Ноу Камп". Каталунците тогава обаче стигнаха само до 1:1 срещу "Атлетико" и мадридчани триумфираха с първата си титла от 1996 г., когато в състава им беше Любослав Пенев.

Заради изпуснатата титла Стоичков трябваше да се превърне за кратко в домашна прислужница на своя колега. Той му изгради две ризи, след което почисти праха от студиото. Това обаче не беше достатъчно, защото вътре вкараха и колата на журналиста, която Модерния Ляв трябваше да измие.