Не е честно етърва ми Меглена Кунева да не е евродепутат. Това обяви пред в. „Уикенд” Уляна Пръмова, която е продуцент и бивш генерален директор на БНТ.
„Резултатите от евровота са лоши лично за Меглена Кунева, а не за Реформаторския блок. Мисля, че ако това, което стана с Меглена Кунева, е било умишлено, е изключително некоректно и непочтено. То ще донесе негативи на онези, които са постъпили така, а не на самата нея. Какъв ще бъде прочитът й на нещата и какви решения ще вземе за себе си, е лично нейна работа. Аз не съм човекът, който може да й дава съвети. Обадих й се и й казах, че искрено съжалявам. Според мен е ощетена, защото даде всичко от себе си в кампанията,а и е изключително подготвена за евродепутат. Нечестността в политиката винаги се наказва”, обяснява Уляна Пръмова.

Попитана за най-тежките моменти в живота й, тя споделя, че това е бил моментът, в който е починал баща й. „Отиде си от рак през 2007 година. Тогава трябваше да пиша концепцията си за втория мандат в БНТ. Наложи се тогава да я направя за седмица. Баща ми беше на възраст, два месеца се мъчи. На никого не пожелавам да си отиде в такива болки. Майка ми сега е на 92. Има проблемите, съпътстващи тази възраст, но е с бистър ум, добра, готова да помогне както винаги”, споделя още Уляна.