В Северна България ще се скъса язовирна стена. Отговорните хората да ги следят много внимателно и да ги обслужват. Да проверяват язовирите. Това обяви в предаването „Дневен ред” по TV7 ясновидката Илиана Чаушева-Гюкчен.
„До края на годината хората ще бъдат по-добри в България. Ще стане така, че всичко ще се изрине и България ще тръгне на ново. Да се внимава със Северна България. Гравитацията ще играя основна роля. Това, което се случва, е плод на безхаберие”, обясни ясновидката.

Илияна Гюкчен подхвана и политическата тема, като каза, че е крайно време политиците де престанат да се показват кой от кой е по-велик. „Бойко само поема отговорност. Станишев извърши бягство в европарламента. На или след предстоящите избори БСП ще се разцепи и ще има бъде много трудно. Ще има изненади в изборите, а ДПС ще стане втора сила. И това е така, защото хората в чужбина говорят само за ДПС и ГЕРБ. Това ми дава знак, че ще има изненада. 2-3 малки партии ще влязат неочаквано, а тези които сега са големи, ще получат резултати наполовина. Борисов може да даде път в лидерството си. Може да стане президент, а това би помогнало на държавата. Него го познават в чужбина”, прогнозира ясновидката.

Тя добави, че очакваното политическо развитие ще дойде до 4 юли, защото дотогава ще има оставка на правителството. „Сега трябва да се вземат мерки за хората в Северна България. Има месец и половина. Ако се вземат адекватни мерки, нещата ще се оправят. Добрата вълна ще тръгне с това, че кабинетът ще подаде оставка. Имаме добри политици, които не са се изявили. Хората в България вече 25 години хората се умориха. Нужна ни е стабилна управа”, добави тя.

Ясновидката коментира и банковата система в страната, а повод за това бе ситуацията около КТБ.

„Финансовата стабилност ще я има. Няма да фалират банки според мен. Щом падне правителството, ще се спаси и банката. КТБ не е фалирала, а след май 2015 година отново ще е стабилна. Има и външна намеса в цялата работна, но не знам защо е. Препятствието за банката може да дойде от слуховете”, каза още Гюкчен.

Тя прогнозира също така, че две партии ще застанат зад Бойко Борисов и така може да има спокойствие до една година, а после пак ще се тресем.

„През 2016 година жена ще се появи в политическия живот и ще изведе България”, завърши ясновидката.