Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ зрителите ще решат Съдбата на Съквартирантите в Шестите Елиминации на VIP Brother 2013. Номинираните Мариан Кюрпанов, Йоана, Ирина Флорин и Мишо Шамара ще се изправят пред различни предизвикателства, с които да заслужат своето място в шоуто.
Снощи бяха заснети последните кадри от новия видео клип на поп фолк певицата Анелия, в който Мариан ще присъства с главна роля. В сюжета на видеото певицата ще бъде раздвоена между двама мъже - положителния и отрицателния персонаж. Мариан ще изиграе положителния герой и успешно ще партнира на фолк дивата в любовните сцени. Зрителите на Нова ТВ ще имат възможност да видят превъплъщението на Мариан тази вечер в лайв изданието на VIP Brother 2013.
Задачата на Мишо ще бъде свързана с написването на текст за рап песен. Известният български рапър ще трябва да опише Съквартирантите на VIP Brother 2013, като герои на приказен сюжет - всеки от тях ще трябва да присъства със своя случка в песента. Освен, че Шамара ще има възможност да се развихри в своята стихия – музиката, той ще получи невероятна изненада от BIG Brother. Децата, които толкова много му липсват, ще се появят със специални послания към баща си, а синът на Мишо ще стопли сърцето му със свое рап изпълнение.  Как ще реагира Мишо и дали ще даде воля на чувствата и тъгата по своите деца, ще видите тази вечер от 20:00 часа.
Гости в студиото ще бъдат продуцентът Маги Халваджиян, журналистът и телевизионен водещ Явор Дачков, актрисата Катерина Евро, журналистката Надя Чолакова и тв водещият Краси Ванков.
Кой от Номинираните ще напусне Къщата и дали новите предизвикателства ще подействат освежаващо на Съквартирантите, ще разберете тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.