Пенсиониран Американски морски пехотинец твърди, че е прекарал 17 години на Марс, защитавайки човешките колонии от Марсианци. Бившият морски пехотинец, който използва псевдонима Капитан Кей ( Captain Kaye) казва, че е бил изпратен на червената планета, за да защитава 5 човешки колонии от тамошните марсиански форми на живот.
Той твърди, че е прекарал почти 3 години служейки в тайна „космическа флота“ управлявана от международна организация наречена Сили за Защита на Земята (Earth Defense Force), която събира военен персонал от различни страни включително САЩ, Русия и Китай, пише Mirror Online, цитиран от Struma.com.

В свидетелски показания излъчени по ExoNews TV Капитан Кей казва, че е бил обучен да управлява 3 различни вида космически изтребители и 3 бомбардировача.

Той добави, че обучението се е провело на тайна лунна база наречена Lunar Operations Command, луната на Сатурн-Титан, и в необятния Космос.

Капитан Кей каза, че е пенсиониран след 20 години служба, описвайки церемония за пенсионирането му на Луната, за която твърди, че са присъствали ВИП личности, като бившия министър на отбраната Доналд Ръмсфелд.