Зеленото кафе е холивудската тайна за отслабване, която води до мигновено сваляне на килограми.

Традиционната рецепта за отслабване e здравословна диета, редовни физически упражнения и постоянство. Но когато имате срок от няколко седмици и трябва да се подготвите за роля пред милиони хора, е нужно да намерите тайно и по-бързо оръжие.

Става въпрос за екстракт от зелено кафе, което използват звезди като Кейти Пери и Деми Мур. И двете са на сцена, и двете изглеждат невероятно под прожекторите. Много звезди живеят под стрес, заради постоянното желание за съвършенство, за да бъдат конкурентни на колегите си в шоубизнеса. Но това не означава, че "обикновените хора" изпитват по-малко желание да изглеждат добре и да се чувстват комфортно в кожата си. За това, звездните диетолози разкриха само една от малките, но ефикасни тайни на известните, с които те изглеждат толкова ослепителни на екраните.

Според специалистите кофеинът ускорява метаболизма, а зеленото кафе е идеално за сваляне на мазнини в най-трудните зони, например корема. То не само намалява телесната маса, но регулира нивото на глюкоза в кръвта и действа като антиоксидант.