Поредната игра, предложена от Големия брат тази вечер, включваше много шок, този път в буквалния смисъл, тъй като при всяка грешка на отборите, техните членове бяха удряни от не особено силен, но неприятен токов импулс на едно много деликатно място – задните им части.
Отборът на Мишо Шамара премина сравнително спокойно по трасето, почти без да се случи докосване на кабелите и така хората му почти не получиха елуктрически удари.

Черната Златка обаче подкара играта много по-енергично и донесе много електрически шокове на своите от отбора на Пламен, след като поведе хорото с прекарването на оголен кабел по друг. Тя така разстрои съотборниците си, че втората двойка направи сериозна грешка и бе принудена да се върне.

Състезанието обаче бе спечелено от отбора на Пламен, който стана новият глава на къщата. Диодите, които провеждаха тока върху телата на съквартирантите, бяха поставени на деликатно място - дупетата им, каза накрая на изпитанието водещия Ники Кънчев. Не стана ясно на каква дълбочина са поставени тези диоди, нито с каква форма са.