Тезата, че сексът продава всичко напълно се опровергава от полския производител на ковчези Lindner. Компанията за пост-мортем обслужване предприема тази нестандартна маркетингова стратегия през 2009 г., когато е създаден първият еротичен календар с ковчези, съответно за 2010 г. Практиката се превръща в традиция за Lindner и тази година на пазара ще се появи петото издание на календара - това за 2014 г.
Жежките фотографии за новата година се концентрират върху връзката между човека и природата и неизбежния, безвъзвратен и безкраен кръговрат на живота и смъртта.
За 2010 г. фотосите в календара следват класическите постулати за създаването на такова творение - секси голи мацки в костюми, които да провокират въображението на всеки мъж. В тогавашното издание ще срещнете горещата булка, палавата ученичка, секси жената-войн и др. Година по-късно Lindner залагат на винтидж стила, колажите и пин-ъп моделите. Основно вдъхновение създателите на календара черпят от периода на сухия режим в САЩ. За 2012 г. еротичният календар сблъсква ковчезите с боди пейнта върху голо женско тяло, като тематиката е диктувана от тогавашните европейски футболни финали. Тази година пък поляците са заложили на еротичната сцена между реалността и фантазията.
С други думи снимките ни сблъскват с неподозираното очарование на еротиката, стъпила с единия крак в отвъдното, изобразена именно посредством голи мацки и ковчези.