Сексът продава, сексът вдъхновява, сексът е начин на живот… Изобщо, каквото и да си говорим , сексът е изконна част от човешката ни природата, така че живо ни интересува и ще ни интересува. Както и учените!
Те са установили кои са най-невероятните и интересните факти от интимния живот на мъжете и жените и… Ето го ТОП 10! Някои от тези неща са супер готини, а за други можем само да се молим да не ни се случват. Но нека разберем кои са те, предлага beu.bg.


1. Един на всеки четирима мъже изключва осветлението в спалнята по време на секс по своя собствена инициатива.

2. С 30-минутен секс се изгарят 200 калории! Не е зле, нали? А представете си какво става след двучасов сеанс!

3. Като изключим леглото, най-популярното място за секс е колата.

4. Мацки, знаете ли, че 75% от мъжете получават оргазъм само при вида на гола жена? Яко, нали? Но не и когато въпросната жена не сте вие…

5. Мъжете изпитват нищо и никаквите 11 ерекции на ден!

6. Знаете ли колко секс се прави по света всеки ден и във всичките му части? 100 милиона сексуални акта! Звучи внушително, нали?

7. Средно 20 160 минути от живота ни преминават в целувки! Това се равнява на 336 часа, 14 дни или две седмици… Две седмици? Можем и повече, нали?

8. Оказва се, че двойките са 17 пъти по-склонни да правят секс след полунощ, отколкото в 10 часа сутринта. Ами, друго си е романтиката на нощта?

9. Целувка по бузата активира два лицеви мускула, а страстната целувка всички 34 мускула. Извод – карайте я по-страстно!

10. Колкото по-възрастни ставаме, толкова по-кратко става удоволствието от секса! Затова радвайте му се докато сте млади!