Миналата седмица Петя Буюклиева напусна Къщата на певческото риалити "Музикална академия" след “сценичен дуел” с колежката си Кичка Бодурова. След излизането си певицата заяви, че няма да дава никъде интервюта! Единственото изключение обаче направи за "ШОУ"! Тя ни “изпя” доста островърхи истини, след които може би много хора ще се наложи да дават обяснения. За първи път Петя Буюклиева и съпругът й Тони Георгиев дават коментар и за прословутата "плесница", която в едно от видеата се видя, че тя му удря.
ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА: ПОКАЗАХА РЪКАТА МИ В ЗАБЪРЗАН ДВА ПЪТИ КАДАНС
Истината и по този въпрос не е напълно ясна. И искам да ти кажа, че мъжът ми също много страда заради всичко това. Идвайки в Академията на нашите кратки срещи, в които ми помагаше да си оправя косата, ми казваше: „Моля те, не плачи, успокои се, майка ми е много разстроена...”. И в един момент заради всички нерви, аз просто реших да му кажа да спре, слагайки ръка пред устата му. Едно е да удариш шамар, друго е да поставиш ръка пред устните, и съвсем трето е – тази ръка да се даде в забързан каданс 2 пъти, пък и да й се придаде и плясъкът, звукът на шамар...

СЪПРУГЪТ НА ПЕВИЦАТА ТОНИ ГЕОРГИЕВ: ПЕТЯ НЕ МЕ УДАРИ, А СЕ ОПИТА ДА МИ ЗАТВОРИ УСТАТА!
Никаква плесница не е имало! Това беше опит да ми се затвори устата. Гледайте го, от какъвто ъгъл искате, тълкувайте го, както искате, но това не е плесница! Тя просто ми затваря устата, защото тогава аз я успокоявах”.