Уникален сватбен подарък получиха младоженците Димитър и Лили Якарови от Сандански, пише struma.bg. Те сключили граждански брак в неделя и заминали за Гърция, за да си направят фотосесия на морските скали край град Кавала.
Явно забелязали сватбарите, пилоти с прелитащи над мястото изтребители изрисували в небето сърце, пронизано от стрела, като послание към младоженците. Лили и Димитър не могли да повярват, че това е направено специално за тях от асовете на авиацията. Младоженецът Димитър седнал на една скала с разтуптяно от вълнение сърце. На скалата били собственикът на фотостудиото и колегата му, които правили фотосесията, и младоженците Димитър и Лили.

„Беше невероятен подарък за нас. Преди да започнем снимките, за да запечатим сватбата си край морето, на метри от нас прелетяха бойни самолети. Коментирахме, че сигурно са на някакво учение. Но след пет-шест минути изтребителите се върнаха близо до мястото, където се снимахме, и изрисуваха огромно сърце на небето, пронизано със стрела. Това е уникален, невероятен подарък, който ние получихме от летците, които са ни забелязали. Измина близо едно денонощие от това, което ни се случи, и все още не мога да се съвзема от преживяното”, разказа пред „Струма” Димитър. „Изрисуваното сърце, пронизано от стрела, се запази на небето над морските вълни няколко минути, но се запечата в нашите сърца за цял живот”, разкри емоционалното преживяване Димитър.

Вчера се разбра, че от 20 юни до 23 юни в Кавала, Гърция, ще се проведе международно авиошоу. Явно по време на една от тренировките за авиошоуто летците са видели санданските младоженци и ги сюрпризирали с оригиналния подарък.