Известната разследваща репортерка и телевизионна водеща Маргарита Михнева изхвърча от Канал 3. От две седмица тя официално не била на работа, защото предаванията ѝ били неочаквано спрени.

„Моите предавания ги спряха („Конфликти“ и "Неудобните", б.р.). Не знам какво означава това. Никой нищо не ми е казал, тъй като не знам на всъщност на кого е Канал 3. В момента се излъчват повторения на предаването ми „Конфликти“, заяви Михнева пред BPost.bg.

В интерес на истината блондинката всъщност не знае дали е на работа, или е уволнена. Освен това се чуди дали ще получи заплащане за излъчването на повторенията на авторското ѝ предаване, занимаващо се с журналистически разследвания.

„Нямам представа каква ще бъде съдбата на „Конфликти“ и дали въобще Канал 3 ще се интересува от журналистически разследвания. Това може да каже директорът на телевизията Огнян Димов“, допълва Михнева.

Директорът от своя страна пък коментира, че Михнева никога не е била служител на Канал 3. По тази причина нямало как да бъде уволнена.