Еротичен скандал напира да взриви Националната електрическа компания. Дългогодишна чиновничка постна във Фейсбук текст с възмущението си от кръшна нова колежка - била еротичен модел. От поста става ясно, че първата работи 15 години в НЕК. "Шок и ужас или тотално падение? Това се питам за институцията, в която работя от 15 години. От 2-3 седмици на етажа, на който работя, се разхожда нова колежка. Момичето е на около 24-25 години и наистина е много красиво. Разпитах колежките и се оказа, че е назначена като технически сътрудник в Управление „Обществени поръчки“. Разбрах, че се казва Елена Бончева и реших да я чекна в google. И тогава вярно изпаднах в шок – Еленчето се оказа еротичен модел, снимал се за доста мъжки списания. Та сладураната е назначена за технически сътрудник и се подписва под заплата от 3 хиляди лева на месец. А е толкова млада, но очевидно пробивна и по компетентна от мен. Сигурно се чудите къде работя – в НЕК!", разказва Елена Миланова.

"Аре сега на ви и на вас – шок и ужас. Очевидно новите ръководители на НЕК или техните шефчета са решили да презаредят „системата“ като пуснат малко „високо напрежение“ в родната енергетика. И как не – в едно списание новата ми „колежка“ заявила, че всичко в нея е напълно естествено и че имала пиърсинг на най-интимното възможно място и това я възбуждало. О, Боже!", възкликва Миланова.

Вярно е, че има такава жена - Елена Бончева, която е назначена в Националната електрическа компания. Това каза Христина Стоянова, пиар на НЕК.Все още не се знае какви стъпки ще предприеме ръководството, след като се разбра, че новоназначена техническа секретарка е била еротичен модел и нейни голи снимки се развяват в нета.

Тепърва ще се проверява и коя е дългогодишната служителка, популяризирала в социалната мрежа новоназначението в компанията.

Г-жа Стоянова отрече пред наш репортер да има заплати от 3 000 лева в НЕК, за каквато се твърди, че ще получава еротичната моделка.