Руските таблоиди гръмнаха с новината, че Мария Шарапова е бременна от най-добрия български тенисист Григор Димитров. Неназовани източници, близки до двойката, потвърждават тези твърдения.
Спекулациите за евентуалната бременност на 26-годишната рускиня са започнали преди броени дни, след като тя е била забелязана да вечеря в близост до дома си, а коремчето й е било подозрително закръглено.

Нещо повече - на по-бдителните граждани е направил впечатление и фактът, че Шарапова пиела вода, а не обичайната чаша вино, съобщават от "Топспорт".

Медиите приемат за потвърждение на новината за бременността и това, че руската тенисистка отказа участия в турнири до края на годината. Тя обясни, че се възстановява от контузия на рамото.

Междувременно обаче се появи информация, че бившата номер 1 в световната ранглиста по тенис тренира в Швеция и се готви за началото на новия сезон

Тъй като през последните седмици освен за бременност в медиите се появяват и слухове за годеж между Шарапова и 22-годишния Григор Димитров, говорителят на рускинята нито потвърди, нито отрече информацията: "Не коментирам личния живот на Мария", заяви той.

Междувременно Димитров говори за връзката си с Мария Шарапова пред френското списание "Тенис магазин". "С Мария се чувствам много добре. Между нас нещата са прости и естествени", казва българската звезда.