24-годишната любима на принц Хари - Кресида Бонсас, може и да не стане принцеса и всичко това се дължи на скандалното й минало на палава мажоретка, предлагаща сексуални услуги в провокативен британски сериал.
Ако човек се стреми да стане известен, още повече пък член на кралското семейство, той трябва да е подготвен за пикантните неща, които папараците могат да изровят от миналото му.
Наскоро медиите разтръбиха, че принц Хари и момичето му ще се женят следващото лято. И се започна. Папараци успяха да изкопаят горещи кадри от сериала, в който красавицата се е снимала преди четири години.

Във филма тя изпълнява ролята на необременена от високи морални устои ученичка от частно училище. Според сценария, мажоретките са предлагали сексуални услуги на първокурсниците, за да може след това те да ги подкрепят на училищните съвети.
20-годишната (тогава) Кресида се появява само в един епизод и за няколко минути танцува в костюм на супер- жена. Но какво ще си помисли за това кралицата?
Кресида и принц Хари започват да се срещат през пролетта на 2012 г. След „голия" скандал с принца в Лас Вегас обаче тя реши да прекрати връзката им. Напоследък младите хора отново започва да се среща и в началото на октомври бе съобщено, че ще се женят.