Модната линия на Роби Уилямс обяви фалит. В понеделник певецът подал документи за банкрут на мъжката си линия Фарел, която създаде през септември 2011 г.

"Подкрепата на мъжките списания и магазини в света, откакто започнахме, беше невероятна и искам да им благодаря. Имах късмета да работя с талантливия Бен Дикенс и ще ми липсва творчеството и работата с него. Пожелавам му много късмет в бъдеще", сподели Роби.

Магазинът на певеца в Ковънт Гардън, Лондон, беше затворен в понеделник и всичките му служители бяха съкратени незабавно. Сайтът на марката също беше закрит. Магазинът работи само шест седмици след създаването си през август. Тогава се предвиждаше той да отвори врати за шест месеца. Роби нае бившия директор по дизайна на Бърбъри Бен Дикенс да наблюдава колекциите, които се продаваха в магазините на Селфриджис и Хаус ъф Фрейзър.

Марката се основаваше на "изключителна почтеност, честност, добри маниери и чувство за хумор". 38-годишният певец кръсти модната си марка на дядо си Джак Фарел, който бил известен с безупречния си стил в родния си град Стоук-он-Трент.