Мартин от X Factor, когото Любо нарече „новия секс символ” в шоуто, внезапно реши да разкрие на всички своята приятелка Диляна, с която имат връзка вече две години. Той се надява с това да не разочарова своите почитателки, а довечера зрителите могат да станат свидетели на тяхната история.
Запознанството им се случва около Коледа, когато Мартин работел като барман. Още щом го видяла, Диляна, която е по-голяма от него, отишла при него с директния въпрос: „:Как мога да те имам?”. Именно нейната решителност впечатлила Мартин и така започнало всичко. Любовта им се развила изключително бързо и месец по-късно, тя го поканила вкъщи, от където не си е тръгвал и до днес. Тази вечер за първи път Мартин ще я представи в ефир на X Factor – чаровната му половинка неотлъчно го подкрепя по време на всеки негов концерт. Тя ще направи същото и довечера, когато той ще представи I’ll Be Missing You на Пъф Деди.
Дали след изпълнението на Виктория Куприна „Обичам те”, адресирано към съпруга й, ще станем свидетели на още едно музикално обяснение в любов, ще разберем довечера.
И още – екстравагантна рокля от Жана, два пъти Риана, Jackson 5, Бари Уайт и др. Кое от момичетата ще изпълни песен на R Kelly и кое от момчетата ще бъде Джъстин Бийбър – тази вечер от 21.00 ч. по Нова ТВ.