В най-хитовия летен музикален квартет – Лео, Део, Рафи и Играта, ще настъпи кратко треньорско разместване. Победителят в X Factor ще отстъпи мястото си не на кого да е, а на самия Валери Божинов!
Спокойно, съпругът на Николета Лозанова още не е пропял! Но ще се присъедини към музикантите за откриването на дългоочакваното кафене на Лео в центъра на София. Италианецът, който се справя еднакво успешно с готвенето и рапирането, започва ново предизвикателство, което ще носи името „Leo's caffè”.
Уникалното заведение, което ще пренесе посетителите си директно на Средиземноморието, ще отвори врати този петък, 18 октомври, точно в 17 часа на ул. Черковна 38. На премиерата ще присъстват Део и Играта, които освен дуетни половинки, са и сред най-добрите приятели на Лео. „А Валери Божинов ми е съсед и приятел”, разкрива италианецът за специалния си гост на откриването.
Освен на италианско кафе от истински италианец, клиентите ще се насладят и на най-добрите и качествени италиански аперитиви и естествено – кроасани, приготвени на място. „Ще има и Happy hour, разбира се”, разкрива Лео. А в първия работен ден на заведението, нищо чудно да звучи на живо – автентичен италиански рап с български диалект и мнооого смях!
„Leo's caffè” отваря врати на 18 октомври на ул. Черковна 38 в София.