Ваня Колева, която падна в асансьорна шахта в Бургас, тази сутрин е излязла от кома. 51-годишната жена е контактна и вече няма реална опасност за живота й, съобщи Нова телевизия.

Съпругът на Валя - Валентин Колев заяви: „Никой не ме потърси след инцидента, поне да се извини. Оцапали са се до ушите. Далавери до далавери – една фирма, друга фирма, трета фирма. И няма виновни?! Ако те не могат, аз ще ги намеря. Обещавам им!“.

Това не е първият инцидент с този асансьор. Преди година млад мъж едва не намерил смъртта си, падайки по същия начин. Антон влязъл в асансьора и полетял от 7 етаж към първия. Успял по някакъв начин да задейства ръчната спирачка. Как обаче е спрял асансьорът, младият мъж не помни. Шокът от преживяното е замъглил паметта му. Въпреки това Антон ще търси правата си в съда.

Според справка асансьорът се поддържа от фирма „Сити Тех“ ЕООД с управител Георги Загорчев. Преди дни обаче Загорчев е прехвърли собствеността на друго лице. Новото седалище на фирмата е в село Гложене, Тетевенско.