"Кълнях ги и пищях, но те не спряха. Васил и Алекси ми дърпаха дрехите и ме бутаха. Нищо не съм им казала, но те не спряха". Това сподели пред TV7 15-годишната Касандра, която бе изнасилена в Буковлък от трима мъже.

„Имам медицинско свидетелство, но дознателката го взе. Беше много гадно”, добави потърпевшата.

Касандра разказа още, че тя се разхождала с приятеля си в Буковлак, но решила да си ходи в Плевен. Двамата били в центъра на селото и чакали, когато пред тях спряла колата с изнасилвачите. Те им казали, че също са към Плевен. Така Касандра и приятелят й – Кирил, се качили. Вече извън селото колата спряла. Мъжете напъхали приятеля й в багажника и започнали да изнасилват 15-годишната девойка.

„Няма да позволя дъщеря ми да стане магистралка, както се говори. Тя не беше девствена преди инцидента, но искам затвор за изнасилвачите. Касандра ходи на училище, но в последно време отсъства, защото бе болна от туберкулоза и стомах”, обяви майка й Капка.

„Когато котката я няма, мишките играят кючек. Това е положението в България. Алекси Кръстев, който е шофирал, има 3 години пробация и условна присъда. Какво да очакваме, когато такива хора са на свобода. Изнасилвачите бяха задържани в полицията и бяха освободени след 24 часа”, добави по темата Росен Русанов, кмет на Буковлък.