Брад Пит и Анджелина Джоли са подписали предбрачно споразумение на стойност 200 милиона паунда.

Двойката, която има шест деца, планира да се ожени по Коледа. Преди това обаче двамата актьори са се допитали до адвокатите си, които са съставили 101 страници предбрачен документ. Той е изготвен, за да защити богатството им в случай на раздяла. Ако нещата не потръгнат, Брад ще запази своите 110 милиона паунда, а Анджелина ще има пълен контрол над 90 милиона паунда.

В споразумението е изрично упоменато, че в случай на раздяла двамата ще имат равни попечителски права над децата. "Анджелина винаги е била склонна да се доверява безрезервно, но Брад я убеди, че документът е за добро и тя се съгласи", разкри близък до тях източник.

"Той е романтичен мъж, но също така и много практичен, тъй като двамата отговарят за шест деца, а имат и много имоти в целия свят. И двамата са били женени и преди, но сега е различно, защото имат деца. Това е причината да искат да обхванат всички възможни обстоятелства", обясни същият източник.

Брад и Анджелина не могат да се венчаят официално във Франция, тъй като не са жители на страната, но планират тържеството да е във френския им дом след церемония на Хаваите, което е било любимо място на майката на Анджелина Марчелин Бертран.

Актрисата е поискала Хаваи, за да може майка й, която почина от рак на яйчниците, да бъде част от церемонията на любимия й плаж. Празникът ще бъде по-късно с всички най-близки приятели и семейство. "Всички, особено децата, са изключително развълнувани", обясни техен близък пред британското списание "Грация".