Румънеца и Енчев тръгват по стъпките на колумбийския си колега J Balvin и изненадват със свежия рeгетон „Лято”. Красивата певица Мариета е задължителната съставка на популярното дуо за размазващ летен хит .
Кметът та Каварна Цонко Цонев - Цонко Кметъла, влиза в ролята на хипнотизиращ мотиватор на младите чрез свежо и позитивно послание в самия край на парчето. “Включването на Цонко беше очаквано приятна изненада. За нас той е пример за кмет, който мисли повече за града и хората, отколкото за себе си, истински меломан, с който каварненци и всички българи трябва да се гордеят. Кметъла е шоумен и ако не ми вярвате изслушайте парчето до самия край. На всичкото отгоре сме учили и тримата в една гимназия, но в различни години”, споделя видимо доволно Енчев.
         “Каварна има втори химн, не само версията на националния химн на Manowar”, допълва с усмивка култувия кмет.
Един от малкото девствени плажове в България - Болата до Каварна, както и екзотичния комплекс Калиакрия, са само част от екзотичните локации, които пресъздават усещането за лято. “Снимахме малко в Мамая, но за съжаление се изненадахме от огромното строителство там, надминаващо многократно Слънчев бряг. Фонтаните, между които можеш да се разходиш, както и единствения по  рода си лифт над летен курорт, бяха в ремонт, но един ден ще ги покажем на българската публика”, убедено споделя румънеца.
Клипът поднася кадри от инфинити басейн, който създава илюзията, че изпълнителите ходят по водата, заедно с екшън кадри, водни селфита, девствени плажове и екзотичните червени скали на Болата, допълнени от секси регетон танци. Парчето загатва за един луд летен купон, в който целта е всеки ден партито да е на различна екзотична дестинация с различна и нова любов. Макар и за ден или два лирическата героиня ни съветва да се насладим на мимолетната лятната любов и да не му мислим много.
Текстът и музиката са дело на Румънеца и Енчев и SMM studio, а видеоклипът на видео екипа на SMM pictures, начело с хитовия фотограф Георги Неделчев и младия режисьор и монтажист Павел Колев.
Премиерата на култовото парче е в понеделник от 15:00 часа по радио Njoy,  а видеото във вторник на неочаквано място в интернет, както и на официалния канал на музикалната компания в  Youtube.com/Officialsmm.
“Лято” е четвъртият сингъл от поредицата с летни песни на легендарната хип-хоп група. Мелодичен регетон с клубно звучене и пиперливи рими, осмиващи мързелуваща тинейджърка, която по “цял ден цъка в нета и се прави на заета”. Въпреки успехите си в чужбина момчетата не пропускат да отбележат, колко красиви места има в България, които нашата нация малко е позабравила и не оценява. Културата, хората и природните дадености са визитната картичка на всяка страна и е редно да ги ценим, пазим и показваме, според изпълнителите.

Очаква се до броени дни да излезе и англоезичкна версия на проекта.