Месеци наред текат спекулации относно коя е актрисата избрана за ролята на Ния Туджарова. Споменаваха се какви ли не имена, на манекенки, тв водещи, актриси и модели, но никой не успя да „пробие прикритието” на дъщерята на Джаро. Продуцентите на най-успешния български сериал избраха за ролята на Ния, актрисата Йоана Темелкова.Родена на 04.10.1986 г. в София. Завършва Актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков. Същата година постъпва в трупата на ДТ „Адриана Будевска“- Бургас. От 2011 г. е в трупата на Театър „София“, столичен дебют в ролята на Луиза от „Коварство и любов“ от Шилер, реж. Стайко Мурджев.

За ролята на Ния, трябваше човек с опит и същевременно младо и непознато, за широката публика, лице. Йоана отговаря на всички тези критерии и се справя страхотно в ролята си. – коментират от продукцията.

Снимките на „Под прикритие” продължават тази седмица в София, а скоро ще стане ясно и кога ще бъде премиерната дата на сезон 4.