VIVACOM подарява екстремен курс по оцеляване в известната академия на Беър Грилс, познат от Discovery channel като най-добрия скаут на света. Всеки, който се регистрира на страницата на играта в сайта на VIVACOM TV, ще има възможността да спечели 3-дневна екскурзия до Академията за оцеляване на Беър Грилс (BGSA) в Англия.

Курсът включва научаване на техники по намиране на хранителни билки/плодове, намиране на пътеки на животни, следене и ловуване на малки животни, самозащита и първа помощ в дивата природа, ориентиране, подсигуряване с въжета и преминаване на трудно достъпен терен, палене на огън, намиране и подготвяне на подслон, нощуване в природата. Всички разходи по пътуването, настаняването и храненето са за сметка на организаторите, а за спомен печелившият ще получи тениска на BGSA и ножа на Беър Грилс.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В допълнение, потребителите, които решат да се абонират за пакетите Стандарт и Екстра на VIVACOM TV през промоционалния период, участват в томбола за предметни награди от серията за оцеляване на Беър Грилс.