Дъщерята на Мира Радева - Ани напуска къщата на "ВИП брадър". Тя не успя да се пребори за оставане с останалите номинирани съквартиранти - шампионите Станка и Тервел, както и Пламен. За изгонване бе нарочена и майка й Мира, но се оказа, че тя спечели повече зрителски вот от щерка си.
"Да се грижите за майка ми", заръча на излизане на бившите си вече съквартиранти Ани. Първият въпрос на ВИП-овете към Мира, след като дъщеря й я остави сама в Къщата беше "ти къде ще спиш". "Можеш и тук да дойдеш, но в след определен час не се говори", пошегуваха се съкравтирантите със социоложката. Тя не успя да схване веднага майтапа и се засегна. " Напоследък не говоря", обидено заяви Радева.

"Аз съм много силна на сцена и там бях като вкъщи, карах си го спокойно. Вътре я нямаше моята любима публика. Много искам да спечеля сърцата на българската публика. Започвам да превеждам своите песни на български за вас", заяви Ани в студиото след като напусна къщата. Според нея майка й е предвидила излизането й тази вечер, тъй като е добър социолог.