ГЕРБ непрекъснато внушават, че именно „Атака” е подкрепяла правителството на Пламен Орешарски, а всъщност ние не сме подкрепили кабинета нито веднъж. Това каза в студиото на bTV Десислав Чуколов.
Според него не националистите, а ГЕРБ са подкрепили много пъти правителството и са осигурявали кворум на парламентарните заседания. Резултатът от европейските избори не е нормален, това са най- манипулирани избори в историята на демократична България, смята депутатът.

Срещу нас има огромна манипулация, твърди Чуколов. Той определи партията на Николай Бареков като „корпоративна партия” и отхвърли всякаква възможност да се сравняват неговите политически възгледи с тези на „Атака”.

Според него американските сенатори са дошли в България с искането да се разположат ракети с ядрени глави срещу Русия. Той обяви, че не е съгласен с това и няма да позволи хора отвъд океана да определят външната ни политика.

Отивам следващата седмица в Русия, ще се срещна с хора, на които им е забранено да идват у нас, обяви Чуколов. Ние сме православни националисти, определи партията си депутатът.