Разпалена реч, придружена с комични елементи, дръпна от трибуната лидерът на "Атака" Волен Сидеров преди да се гласува вота на недоверие към кабинета. "Това правителство ще падне, защото тези, които го издигнаха, се отказаха от него. Но какво идва след това? Идва поредният американски чиновник, който обещава шистов газ в САЩ и вече е обещал военните бази, 4 на брой, срещу които "Атака" протестира през 2006 г и ни биха в "Южния парк". Никой от вас не посмя да го каже, мушмороци с мушмороци", изкрещя Сидеров и микрофонът му бе заглушен от Миков. Къде бяхте вие, чучулиги сладкопойни, обърна се към ГЕРБ Сидеров.
Някои комсомолки от ГЕРБ се опитват да внушат, че правителството е било подкрепяно от "Атака". "Атака" се опита да прокара някои неща, които са от полза за народа, но срещна стена. На първо място - вдигането на доходите. Някои сега от вас се кикотят като в кабаре. Всички се правят на европейци, но не искат българите да получават европейски доходи и всички отхвърлиха предложенията на "Атака" пенсиите и заплатите да се повишат. Каква е разликата между Станишев и Борисов - едни и същи ментори и колонизатори, разпалено обясни Сидеров. 

Отговорете си, като се бръснете, мъжете, а жените, когато си слагате червилото пред огледалото, каква е разликата между Орешарски и Маккейн, и Борисов и Маккейн, който отиде на крак при същата фигура. Единствено "Атака" ги отбеляза тези неща - дали да излезем от колониалното робство или да бъдем пионка на световния жандарм и разпалвач на нова война САЩ, посочи лидерът на "Атака".

Премиерът, ако има достойнство, ще признае, какво са го карали хората на Маккейн: "няма да правиш "Южен поток", ще дадеш плацдарм срещу Русия и тук ще преместим ядрени ракети от Холандия". И това го знаят всички и нека го признаят тук. Накараха ли ви да приемете това? С какво ви притиснаха да се откажете "Южен поток"? Обичайния рекет на рекетьора САЩ. Докога България ще бъде на колене пред всеки американски посланик, който идва от гей-парада в парламента да ни каже какво да правим, коментира Сидеров.

Няма да ни запушите гласовете, защото не се гаси туй що не гасне, отсече на финала Сидеров.