Имам чувството, че ГЕРБ нямат желание за този вот. Защо отговорността да е наша? Откъде на къде? Тук сме. Вече заявих, че сме готови за вота, не виждам готовност от вносителите. Това заяви на влизане в НС лидерът на Атака Волен Сидеров, предаде репортер на БГНЕС.

Сидеров каза, че в момента вътре в НС ГЕРБ преговаряли с ДПС. Следващото правителство на България няма да е по-добро явно от сегашното. Затова най-вече трябва да мислим. Казах, че това правителство се е изчерпало вече, не може да продължи да управлява. Тези, които го подкрепят, самите те го признават. Искаме Орешарски да подаде оставка, защото не се спазват обществените интереси. Чашата преля с това позорно клякане пред американския сенатор Маккейн, със спирането на "Южен поток", допълни Сидеров.

Маккейн идва да наставлява сегашния премиер и експремиерът получава същите нареждания. Последствията от това са, че на американците е обещан шистов газ, на американците е обещано тук да разположат ядрени ракети. Американците се готвят да разположат тук в България ядрени ракети, които ще бъдат преместени от Холандия. Това е важното. Това е уговорено вече. Вижте как се продава България, каза още Сидеров.