Несебърският наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите е вдигнал луд купон на остров "Света Анастасия", който от тази година е превърнат в туристическа атракция. Той е пристигнал с две моторници на острова, заедно с още 20 лични авери. Компанията е отседнала в местния ресторант и веднага е ангажирала за себе си целия персонал. Очите се е разпореждал като началник. Сервитьорите са летели постоянно, за да обслужват шумната компания, твърди сайтът e-burgas.com .
Поръчките са били повече от щедри, коментират свидетели на случката. Очите и хората му са пиели само марковите напитки, като отделно са поръчвали огромни блюда с мешана скара, отбрани мезета и скъпи вина. Останалите посетители са напуснали бързо заведението, след като са разбрали, че кръчмата ще работи само за несебърският Ал Капоне.

След като компанията е купонясвала диво около шест часа, Очите е поискал да плати сметката. Тя е била около 9 хиляди лева. Той обаче и извадил пачка от 10 бона, която е дал на сервитьорите.

Оставил е бакшиш от близо 1000 лева и казал на персонала да се почерпи за негово здраве. След това групата се е качила обратно на моторниците и е отпрашила за Слънчев бряг. Там Очите и здравеняците му пък са отседнали в местна дискотека, където са продължили екшъна.