Зала на крака и екзалтирана публика посрещна Лили Иванова и нейните музиканти със стъпването им на сцената на зала "Au centre Culturel & Congres de Woluwe Saint Pierre" в Брюксел снощи.

От ранен следобед в Брюксел пристигаха почитатели на Лили Иванова, пропътували стотици километри от различни краища на Европа, за да преживеят концерт на любимата си изпълнителка, съобщиха продуцентите на естрадната певица.

В празнично настроение и сред много букети във фоайето на залата се преплитаха разговори на български, френски, немски, английски и руски. Публика от 4 поколения и от над 7 различни страни потъна в залата с усещането за незабравимото преживяване, което предстои. Концертът започна точно в 20:30 часа и продължи 90 минути, в които през залата премина истинско емоционално торнадо, довеждайки публиката до крайни състояния – от разтърсващи аплодисменти с развяване на националния трибагреник до пълно смирение и усещане за много лично преживяване в песни като "Покруса", "Искам те", "Ела".

Безаплеционно бе посрещнато изпълнението на френската песен "Au nom de la foi", написана специално за нея от френския композитор Кристиян Хол и по текст на Стефан Шапел като поздрав към всички франкофони в залата. Концертът приключи с откровено признание и благодарност от Лили Иванова към прекрасната емоционална публика под купища букети от почитатели.